Diensten

Snelle en efficiënte autohulp

ABD Dépannage is een bedrijf uit Sint-Pieters-Leeuw, gespecialiseerd in pechhulp en het slepen van alle soorten voertuigen. Dankzij de bekwaamheid van haar personeel en de specifieke uitrusting zijn ze geplaatst om een auto, een 4wd of een bestelbus met pech te helpen. Het bedrijf beschikt over een Jeep om voertuigen die ondergronds vaststaan op te komen zoeken, een kraanwagen om ieder soort voertuig op te tillen en een sleepwagen voor het slepen van zware vrachtwagens.

De technische en mechanische kennis van het team van ABD Dépannage zorgt ervoor dat ze de situatie goed kunnen beoordelen en de benodigde maatregelen treffen om uw voertuig veilig te verwijderen en weg te slepen. Het bedrijf streeft ernaar om u snelle pechhulp tegen de beste prijs te bieden, zodat een buitensporig hoge rekening u niet onaangenaam verrast. Pech is al stressvol genoeg!

De voordelen van een gespecialiseerd bedrijf

Om het gedoe dat onvermijdelijk met autopech gepaard gaat te beperken, wordt het aangeraden om eerlijke en bekwame professionals in te schakelen. Daarom biedt het bedrijf ABD Dépannage uit Sint-Pieters-Leeuw (niet ver van Dilbeek en Brussel) de volgende diensten aan:

  • Snelle pechhulp en slepen, in alle veiligheid

  • Ze komen ter plaatse aan de kant van de weg en in bovengrondse of ondergrondse parkings

  • Verwijdering van lichte voertuigen of vrachtwagens

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar

  • Actief in een groot gebied rondom Brussel en Dilbeek

  • Scherpe en transparante prijzen

Pour un remorquage dans les meilleurs délais, à tout moment et quel que soit le type de véhicule,

faites confiance aux professionnels d’ABD Dépannage !

Enkele foto's