ABD Dépannage à Sint-Pieters-Leeuw

Slepen en pechhulp van uw voertuigen, al 17 jaar lang!

Wat de kracht is van ABD Dépannage? De jarenlange ervaring van haar team en de reactiesnelheid om u hulp te verlenen. Blijf niet langer met autopech zitten en bel een expert in slepen en pechhulp!

0488 04 87 33Contacteer ons

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Georges Wittouckstraat 63
1600 Sint-Pieters-Leeuw

Uw autohulpprofessional

Niets is stressvoller dan vastzitten aan de kant van de weg, onderweg naar uw vakantieadres met familie, of te laat komen voor een belangrijke vergadering op het werk... In dergelijke gevallen is het een geruststellende gedachte dat u kunt rekenen op pechhulpexperts.

Het team van ABD Dépannage komt zo snel mogelijk ter plekke om elk type auto of vrachtwagen weg te slepen in de regio Brussel en Dilbeek. Haar grote beschikbaarheid en de aantrekkelijke tarieven garanderen u een topservice!

Lees meer

Heeft u autopech?

Aarzel dan niet en bel ABD Dépannage !

Wij komen ter plaatse: buiten én binnen

Staat u vast in een ondergrondse parking en vraagt u zich af wat u moet doen? Stel uzelf gerust: met een complete uitrusting en speciale wegsleepvoertuigen komt ABD Dépannage uw voertuig opzoeken, waar u zich ook bevindt.

Omdat uw comfort en veiligheid voor ABD Dépannage prioritair is, komt het bedrijf 24 uur per dag en 7 dagen per week ter plaatse. Van een eenvoudige lekke band tot autopech, er is geen verschil: de service blijft hetzelfde!

Wegslepen en pechhulp in de regio Brussel

ABD Dépannage, sinds vele jaren gevestigd in Sint-Pieters-Leeuw, heeft een enorme expertise in pechhulp. Haar experts onderscheiden zich door de uitstekende service:

  • Slepen van auto’s en vrachtwagens

  • Actief in een groot gebied

  • Komen op elk moment en overal ter plaatse

Lees meer